بشر چیست؟
نوشته شده توسط : javaneh

بشرهای آزمایشگاهی برای کاربردهای گوناگونی از جمله گرم کردن محلول، انتقال محلول،هود لامینار  حل کردن مواد، هم زدن ماده، رسوب گیری، مخلوط کردن مایعات، تبخیر، جدا کردن و برداشتن حجم معینی از مایع ساخته می شوند. با این حال برای برداشتن حجم بسیار دقیق مایع، استفاده از استوانه مدرج برای این کار پیشنهاد می شود.

 

بشر چیست؟

یکی از وسایل و تجهیزات پرکاربرد در آزمایشگاه ها، بشر می باشد. بشر آزمایشگاهی در واقع یک ظرف استوانه ای شکل دارای دهانه گشاد است که استفاده از آن را راحت تر کرده است.​​

بشر وسیله ای است برای همزدن مواد مورد استفاده قرار می گیرد.

بطور کلی و پیش فرض بشرهای آزمایشگاهی ساده و بدون دسته نگهدارنده هستند، به همین دلیل در مواقعی که ظروف بشر حاوی مواد و مایعات خطرناک اند، باید با فاصله ای ایمن از بدن قرار بگیرند. کارشناسان و تکنسین های آزمایشگاه این فاصله را با پنس بشرگیر حفظ می کنند، پس در این زمینه اگر بدنبال تهیه و تامین بشر برای آزمایشگاهی هستید توصیه می کنیم که خرید پنس بشر گیر را نیز در لیست خود قرار دهید.

انواع بشر آزمایشگاهی:

  • ​بشر شیشه ای
  • بشر پلاستیکی

بشر آزمایشگاهی که به صورت یک استوانه با کف تخت می باشد، دارای بدنه مدرج است. این بشر ها بسته به نوع استفاده از آن ها، دارای حجم، ارتفاع و درجه بندی متفاوتی می باشند. معمولا حجم بشرها از 5 میلی متر تا چند لیتر می باشد. به طور کلی بشر آزمایشگاهی را می توان به 3 دسته کلی تقسیم کرد:

  1. بشر های قد بلند که دارای ارتفاعی معادل دو برابر قطر می باشند.
  2. بشرهای متوسط که برای کارهای معمول استفاده می شود.
  3. بشرهای کوتاه یا پهن که دارای ارتفاعی معادل نصف قطر بشر می باشند و برای حرارت دادن محتویات داخل آن مورد استفاده قرار می گیرد.

به علاوه بشرهای آزمایشگاهی را می توان بر اساس جنس به چندین دسته شامل جنس های شیشه، پلاستیکی، پیرکس و فلزی تقسیم کرد.

  1. بشرهای پلاستیکی برای برداشتن مایعات کاربرد دارد.
  2. بشرهای شیشه ای نیز مانند بشرهای پلاستیکی برای برداشتن مایعات و ریختن آنها درون ظرف استفاده می شود. همچنین در آزمایش هایی که نیاز به حرارت ندارند، می توان از آن ها به عنوان ظرف واکنش از آنها استفاده کرد.
  3. بشرهای پیرکس برای حرارت دادن محلول موجود در آن ها در کوره یا روی شعله آتش استفاده می شود.
  4. بشرهای فلزی خود ممکن است از جنس فولاد ضدزنگ و یا آلومینیوم باشد، مانند بشر استیل دسته دار که به مژر نیز معروف است.

فروش بشر آزمایشگاهی:

در همین راستا، برای خرید بشر آزمایشگاهی، خرید اینترنتی بشر آزمایشگاهی و یا خرید انواع ظروف آزمایشگاهی متناسب با هدف پژوهش می توانید با شرکت نیکوشیمی که در زمینه فروش انواع شیشه آلات آزمایشگاهی از جمله فروش بشر آزمایشگاهی و نیز فروش اینترنتی بشر آزمایشگاهی خدماتی ارائه می دهند، مراجعه و یا ارتباط برقرار کنید.

خرید بشر آزمایشگاهی:

همان طور که گفته شد، بشر آزمایشگاهی یکی از وسایل پرکاربرد در آزمایشگاه ها بوده که دارای انواعی مختلفی می باشد که در این مقاله با ویژگی های مختلف بشرها و انواع آن ها براساس اندازه و جنس آشنا شدید.

بدلیل واردات مستقیم بشر های آزمایشگاهی در سایز و گنجایش های مختلف، قیمت این محصول بسیار مقرون به صرفه و رقابتی است.

نحوه نگهداری از بشر آزمایشگاهی:

با توجه به این که ممکن است برخی مواد شیمیایی مصرفی، فرساینده باشند، لازم است بعد از استفاده از بشر آزمایشگاهی و ظروف شیشه ای، شست و شوی باقی مانده ی مواد موجود در این ظروف برظرف و شسته شوند. در برای اطمینان از آماده سازی بشرها برای استفاده مجدد از آن ها، به کارگیری محلول های پاک کننده مناسب پیشنهاد می شود. بعد از انتخاب مایع پاک کننده مناسب، استفاده از پد و برس پاک کننده برای محافظت از بشر و وسایل شیشه ای و نیز جلوگیری از خورده شدن ضروری است.​

کاربرد بشر آزمایشگاهی:

بشرهای آزمایشگاهی برای کاربردهای گوناگونی از جمله گرم کردن محلول، انتقال محلول، حل کردن مواد، هم زدن ماده، رسوب گیری، مخلوط کردن مایعات، تبخیر، جدا کردن و برداشتن حجم معینی از مایع ساخته می شوند. با این حال برای برداشتن حجم بسیار دقیق مایع، استفاده از استوانه مدرج برای این کار پیشنهاد می شود.





:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 14 بهمن 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: